Oceania Cruises geeft boek uit met kunstwerken in vloot

Oceania Cruises Art CollectionOceania Cruises heeft onlangs een kunstboek uitgebracht met daarin meer dan 2000 kunstobjecten die op de schepen Marina en Riviera van de cruisemaatschappij te vinden zijn. Het 205 pagina tellende boek bevat afbeeldingen van nieuwe stukken in de collectie maar ook de biografieen van de kunstenaars. De twee oprichters van Oceania Cruises, Frank J. Del Rio en Bob Binder verzamelden de kunstobjecten voor de schepen. 

Het boek met de naam “The Oceania Cruises Art Collection” vertelt het verhaal achter het verzamelen van de kunstwerken. De beide oprichters reisden de hele wereld rond om kunstobjecten van museumkwaliteit te verzamelen zoals van Picasso en Miro tot Damien Hirst en opkomende kunstenaars als Carlos Luna. De oprichters van Oceania zochten naar kunstwerken die kleurrijk en interessant waren, die een boodschap uitdragen en aanzetten tot een gesprek.

Het boek kost 54,95 dollar en is verkrijgbaar bij OceaniaBookCollection.com en op alle schepen in de vloot vanaf half november. Op Regatta is het boek inmiddels nu al verkrijgbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.