Oceania Cruises geeft boek uit met kunstwerken in vloot

Oceania Cruises Art CollectionOceania Cruises heeft onlangs een kunstboek uitgebracht met daarin meer dan 2000 kunstobjecten die op de schepen Marina en Riviera van de cruisemaatschappij te vinden zijn. Het 205 pagina tellende boek bevat afbeeldingen van nieuwe stukken in de collectie maar ook de biografieen van de kunstenaars. De twee oprichters van Oceania Cruises, Frank J. Del Rio en Bob Binder verzamelden de kunstobjecten voor de schepen. 

Het boek met de naam “The Oceania Cruises Art Collection” vertelt het verhaal achter het verzamelen van de kunstwerken. De beide oprichters reisden de hele wereld rond om kunstobjecten van museumkwaliteit te verzamelen zoals van Picasso en Miro tot Damien Hirst en opkomende kunstenaars als Carlos Luna. De oprichters van Oceania zochten naar kunstwerken die kleurrijk en interessant waren, die een boodschap uitdragen en aanzetten tot een gesprek.

Het boek kost 54,95 dollar en is verkrijgbaar bij OceaniaBookCollection.com en op alle schepen in de vloot vanaf half november. Op Regatta is het boek inmiddels nu al verkrijgbaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)