Nieuw riviercruiseschip Select Voyages heet William Shakespeare

Select Voyages heeft bevestigd dat het een nieuw riviercruiseschip aan haar vloot zal gaan toevoegen. Het schip wordt gebouwd in het Friese Lemmer en zal in het voorjaar van 2014 in de vaart komen. Het gaat de naam William Shakespeare dragen. Het schip zal 3 passagiersdekken hebben (Romeo, Othello en Hamlet) waarop de totaal 152 gasten kunnen genieten van de meest luxueuze installaties. In totaal zijn er 76 hutten aan boord die volledig zijn ingericht met grote hotelbedden, een zitje,  safe, telefoon, haar droger, thee- en koffiefaciliteiten, satelliet tv en airconditioning. Vier van deze hutten zijn Deluxe Suites die naast een Frans balkon ook over een eigen serre beschikken.

Cijfers MS William Shakespeare

  • Lengte:  110 m
  • Breedte: 11.40 m
  • Diepgang: 1.60 m
  • Aantal passagiers: 152
  • Aantal crew: 44
  • Openbare ruimtes: restaurant, lounge/bar, wine & dine restaurant, wellness area met sauna, fitness, massage salon, zonnedek met bubbelbad, putting green, schaakspel, wandelbaan

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!