Winnaar MSC Fleecedeken

In het kader van de minicruise die Cruisereiziger.nl vorige maand maakte met de MSC Magnifica vanuit Amsterdam met de bestemmingen Hamburg en Helgoland geven we een lekker zacht MSC fleece deken weg. Heerlijk voor een herfstcruise of gewoon voor thuis op de bank. Deze is alleen aan boord te koop! Onder alle leden van de nieuwsbrief die een e-mail stuurden is een gelukkige prijswinnaar getrokken.

Winnaar

Het MSC fleece deken is gewonnen door Siem Noordam! Van harte gefeliciteerd met deze prijs.

We willen weer iedereen bedanken voor deelname aan de prijsvraag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)