Seabourn, Crystal Cruises en Disney Cruise Line in de prijzen

Crystal Serenity
Crystal Serenity

Het Amerikaans/Britse luxe reismagazine Conde Nast Traveler heeft woensdag de winnaars bekendgemaakt van haar jaarlijkse awards voor de beste cruisemaatschappijen ter wereld. Deze worden toegekend op basis van beoordelingen van haar lezers. Dit jaar deden een record-aantal van 79.268 reisliefhebbers mee. De rederijen werden beoordeeld op de onderdelen bestemmingen, excursies, service, eten, activiteiten/faciliteiten, hutten en design. Van de Top 25 cruisemaatschappijen waren er maar liefst 11 die 90 punten of meer scoorden. Een absoluut record in vergelijking met voorgaande jaren. Seabourn (Small-Ship Lines), Crystal Cruises (Midsize-Ship Lines), Disney Cruise Line (Large Ship Lines) en Grand Circle Cruise Line (River Cruise Lines) kwamen uit de bus als winnaars.

Het complete overzicht:

Small-Ship Lines:

1. Seabourn
2. Windstar
3. Seadream Yacht Club
4. Silversea
5. Lindblad Expeditions
6. Star Clippers

Midsize-Ship Lines:

1. Crystal Cruises
2. Regent Seven Seas Cruises
3. Oceania Cruises
4. Azamara Club Cruises
5. Holland America Line
6. Cunard
7. Princess Cruises
8. Celebrity Cruises
9. Royal Caribbean

Large Ship Lines:

1. Disney Cruise Line
2. Celebrity Cruises
3. Royal Caribbean
4. Princess Cruises

River Cruise Lines:

1. Grand Circle Cruise Line
2. Tauck
3. Viking River Cruises
4. Uniworld Boutique River Cruises
5. Vantage
6. Amawaterways

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!