HAL repositioneert MS Noordam in 2014 door onrust in Egypte

Noordam
Noordam

Holland America Line heeft naar aanleiding van de aanhoudende onrust in Egypte besloten om alle cruises van de MS Noordam in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee in het voorjaar en zomer van 2014 te annuleren. Het cruiseschip wordt gerepositioneerd naar het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Cruisereizigers die reeds hebben geboekt voor de geannuleerde cruises kunnen ervoor kiezen om hun reissom volledig terug te laten betalen danwel zich over te laten boeken naar nieuwe 11- tot 14-daagse cruises in dezelfde type hut voor het oorspronkelijk betaalde bedrag met daarbij onboard credit. Voor langere cruises is omboeken mogelijk naar vergelijkbare nieuwe cruises met onboard credit.

In juli van dit jaar besloot HAL vanwege de spanningen in Egypte al de stops in het land in het Midden-Oosten van de MS Noordam, MS Rotterdam en MS Prinsendam in augustus, oktober en november 2013 te annuleren. Lees ook: Holland America Line annuleert stops in Egypte

Bron: Cruise Critic

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!