Video: Beelden MS Rotterdam op megascherm CS Rotterdam

Tijdens het laatste bezoek van de MS Rotterdam aan Rotterdam op zaterdag 28 september 2013 maakte een filmcrew van CCCP mooie beelden van het cruiseschip van Holland America Line en de cruiseterminal van Rotterdam. Deze worden getoond op het megascherm van het vernieuwde Centraal Station van de havenstad. Inmiddels zijn de beelden gemonteerd en is het prachtige resultaat te zien via onderstaand filmpje!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!