Video: Beelden MS Rotterdam op megascherm CS Rotterdam

Tijdens het laatste bezoek van de MS Rotterdam aan Rotterdam op zaterdag 28 september 2013 maakte een filmcrew van CCCP mooie beelden van het cruiseschip van Holland America Line en de cruiseterminal van Rotterdam. Deze worden getoond op het megascherm van het vernieuwde Centraal Station van de havenstad. Inmiddels zijn de beelden gemonteerd en is het prachtige resultaat te zien via onderstaand filmpje!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.