Donderdag afvaart eerste Rijncruise vanuit Lemmer

Serenade 1
Serenade 1

Wie donderdag in Lemmer is, kan de reizigers van de allereerste Rijncruise vanuit Noord-Nederland uitzwaaien. Waar liefhebbers van Rijncruises eerder af moesten reizen naar Arnhem of een Duitse haven aan de Rijn, kunnen zij nu inschepen in Lemmer.

Vanuit het Friese Lemmer vaart de MS Serenade 1 naar Arnhem, Keulen, Koblenz, Boppard, Mainz, Rüdesheim en Düsseldorf, om een week later weer te eindigen in Lemmer. Er is voor de reizigers tevens een eigen pendelservice opgezet met diverse opstappunten in Groningen en Friesland.

De Rijncruise vanuit Lemmer is een initiatief van reiswebsite Boekingen.nl en riviercruiserederij Select Voyages. Om 17.30 uur vertrekt het schip met ongeveer 100 reizigers uit de haven.

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.