Donderdag afvaart eerste Rijncruise vanuit Lemmer

Serenade 1
Serenade 1

Wie donderdag in Lemmer is, kan de reizigers van de allereerste Rijncruise vanuit Noord-Nederland uitzwaaien. Waar liefhebbers van Rijncruises eerder af moesten reizen naar Arnhem of een Duitse haven aan de Rijn, kunnen zij nu inschepen in Lemmer. Vanuit het Friese Lemmer vaart de MS Serenade 1 naar Arnhem, Keulen, Koblenz, Boppard, Mainz, Rüdesheim en Düsseldorf, om een week later weer te eindigen in Lemmer. Er is voor de reizigers tevens een eigen pendelservice opgezet met diverse opstappunten in Groningen en Friesland. De Rijncruise vanuit Lemmer is een initiatief van reiswebsite Boekingen.nl en riviercruiserederij Select Voyages. Om 17.30 uur vertrekt het schip met ongeveer 100 reizigers uit de haven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​