Video: Update van de bouw van de Quantum of the Seas

Royal Caribbean geeft via onderstaande video een korte update van de bouw van e e n van haar nieuwe cruiseschepen, de Quantum of the Seas. Het grootste cruiseschip dat op de Duitse Meyer Werft wordt gebouwd (167.800 brutoton) komt volgens planning in het najaar van 2014 in de vaart.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.