Video: Update van de bouw van de Quantum of the Seas

Royal Caribbean geeft via onderstaande video een korte update van de bouw van e e n van haar nieuwe cruiseschepen, de Quantum of the Seas. Het grootste cruiseschip dat op de Duitse Meyer Werft wordt gebouwd (167.800 brutoton) komt volgens planning in het najaar van 2014 in de vaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!