Cruisereiziger
BestemmingenMaidentrip

Norwegian Getaway 2 keer in januari naar Rotterdam

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal begin januari 2014 niet 1 maar 2 keer de cruiseterminal van Rotterdam bezoeken. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line maakt op 11 januari 2014 zijn ‘Maiden Call’ in de havenstad. De verwachte aankomsttijd is 10:00 uur. Nog dezelfde middag vertrekt de Norwegian Getaway om 17:00 uur voor een cruise van 2 nachten voor genodigden. Op 13 januari keert het vervolgens om 06:00 uur ‘s ochtends terug. Om 17:00 uur begint vervolgens de cruise van 1 nacht naar Southampton. Boekbaar via onder andere Cruisetravel (vanaf 249 euro) of Stip Reizen (vanaf 179 euro) of Beleef Cruisen (vanaf 249 euro).

Naast de Norwegian Getaway, MS Rotterdam, AidaStella (8 mei), Royal Princess (10 mei) en Oasis of the Seas (30 sep, 14 okt) zullen nog 2 cruiseschepen Rotterdam in 2014 aandoen. De MS Deutschland van Peter Deilmann Cruises arriveert op 27 augustus om 19:00 uur en vertrekt een dag later om 17:00 uur. Een maand eerder (31 juli, 10:00-02:00 uur) is ook het Noorse cruiseschip MS Gann (voormalig Narvik van Hurtigruten) te gast.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger