Video: Fiat 500 begeleidt MSC Divina naar Amerika

Cruisepassagiers op de MSC Divina moeten zaterdag vlak voor het vertrek van hun 18-daagse transatlantische cruise vanuit Venetie naar Miami, Florida raar hebben opgekeken toen er een Rosso Brillante Fiat 500 aan boord werd gehesen. Het klassieke autootje moet het cruiseschip van MSC Cruises begeleiden in haar reis over de Atlantische Oceaan. De MSC Divina wordt het eerste schip in de Fantasia klasse die haar thuisbasis in Noord-Amerika krijgt en het eerste MSC-schip die het gehele jaar door cruises gaat maken naar de Caribbean. Speciaal hiervoor is MSC een samenwerking aangegaan met andere bekende Italiaanse merken zoals Segrafredo, Zanetti, Nutella, Campari, Martini en Fiat. De MSC Divina komt op 19 november 2013 aan in de haven van Miami.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.