Norwegian Getaway wordt ‘Bud Light’ hotel voor Superbowl

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal begin februari speciaal voor de Superbowl XLVIII, het grootste sportevenement in de Verenigde Staten, enkele dagen worden omgedoopt tot een Bud Light-hotel. Dat meldt USA Today dinsdag. Volgend jaar vindt de American footballfinale plaats op 2 februari in het MetLife Stadion in New Jersey. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line zal dan in New York aan de pier liggen. Het is gecharterd door Anheuser-Busch InBev, de grootste brouwerijketen ter wereld. Op het schip en haar omgeving staan van 30 januari tot en met 3 februari diverse evenementen gepland zoals concerten en business meetings. Het logo van Bud Light zal tijdens deze dagen terug te vinden zijn op o.a. handdoeken, shampooflessen en kussens. Na de Superbowl vertrekt de Norwegian Getaway naar Miami, waar het vanaf 8 februari wekelijkse cruises zal gaan maken naar het Oostelijk gedeelte van de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.