Norwegian Getaway wordt ‘Bud Light’ hotel voor Superbowl

De Norwegian Getaway zal begin februari speciaal voor de Superbowl XLVIII, het grootste sportevenement in de Verenigde Staten, enkele dagen worden omgedoopt tot een Bud Light-hotel. Dat meldt USA Today dinsdag. Volgend jaar vindt de American footballfinale plaats op 2 februari in het MetLife Stadion in New Jersey. Het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line zal dan in New York aan de pier liggen. Het is gecharterd door Anheuser-Busch InBev, de grootste brouwerijketen ter wereld. Op het schip en haar omgeving staan van 30 januari tot en met 3 februari diverse evenementen gepland zoals concerten en business meetings. Het logo van Bud Light zal tijdens deze dagen terug te vinden zijn op o.a. handdoeken, shampooflessen en kussens. Na de Superbowl vertrekt de Norwegian Getaway naar Miami, waar het vanaf 8 februari wekelijkse cruises zal gaan maken naar het Oostelijk gedeelte van de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!