LIVE: Norwegian Getaway succesvol aangekomen in Eemshaven

Norwegian GetawayDe Norwegian Getaway is vrijdagmiddag aangekomen in de Nederlandse Eemshaven. Het kende een succesvolle Eemstocht die donderdagavond/nacht begon vanuit Papenburg bij de Meyer Werft. Na het doksluis werd achtereenvolgens zonder problemen de Weenerburg (Weener), de Jann-Berghausbrug (Leer) en het  Emssperrwerk (Gandersum) gepasseerd. De Norwegian Getaway legde de Eemstocht achterstevoren af vanwege de betere wendbaarheid. De afgelopen jaren is die techniek telkens toegepast bij dergelijke tochten. Het schip werd geassisteerd door twee loodsen.Vanuit de Eemshaven zal het zusterschip van de Norwegian Breakaway een korte testvaart maken. Later zal de Norwegian Getaway voor meerdere dagen aan de kade bij Bremerhaven liggen. Daarvandaan start de testvaart naar de Noordzee.

Video’s van de Eemstocht in respectievelijk Papenburg, Gandersum en Eemshaven:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “LIVE: Norwegian Getaway succesvol aangekomen in Eemshaven

  • 20 november 2013 om 15:27
    Permalink

    Wat een geweldig gezicht is dat, goede reportage Bedankt Marco

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.