MSC Magnifica raakt pier door sterke wind in Piraeus

MSC Magnifica

Door sterkte wind heeft het schip MSC Magnifica kleine schade opgelopen toen het tegen een vuurbaken van een pier aanbotste. Woensdagmorgen vroeg meerde het schip om half zeven aan toen de kleine aanvaring gebeurde. MSC Cruises meldde geen gewonden of grote schade. Het schip zelf heeft schade aan de boeg dat vandaag gerepareerd werd. Het schip, 86.600 brutoton, vertrok vanavond met een lichte vertraging. De route blijft verder ongewijzigd.

Cruisereiziger-lezer Gert Schot meldde dat de MSC Preziosa vorig week op Tenerife niet op tijd kon vertrekken vanwege een gangway plank die niet naar binnen wilde bewegen. Uiteindelijk is met technisch ingrijpen het toch gelukt de loopplank in te halen. Het schip vertrok later dan gepland.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​