Holland America Line breidt B.B. King´s Blues Club uit naar vijf schepen in 2014

Vanwege de enorme populariteit van de eerste BB King’s Blues Club op het MS Eurodam heeft Holland America Line besloten dit concept uit te breiden naar vijf cruiseschepen in haar vloot in 2014. Het zal een integraal onderdeel gaan vormen van de avondentertainment op het MS Eurodam, waar het zijn debuut maakte in maart van dit jaar, MS Noordam, MS Nieuw Amsterdam, MS Westerdam en MS Zuiderdam. In aanvulling hierop zal de show ‘Live from BB King’s’ tijdens elke cruise 1 avond centraal staan in de Show Lounge.

De B.B. King’s Blues Club Band keert op 23 maart 2014 terug naar het MS Eurodam waar het dit jaar nog tot 8 december zal optreden. De club zal vanaf 5 april haar deuren openen op het MS Westerdam, 17 maart op het MS Zuiderdam, 16 december op het MS Noordam en 6 april op het MS Nieuw Amsterdam. De 8-koppige band, met twee zangers, drummer, bassist, gitarist, saxofonist, trompettist en een organist, zullen vijf dagen per week van zich laten horen in de Queen’s Lounge dat voor de gelegenheid zal worden omgetoverd tot een Memphis nachtclub.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.