Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Oceania Cruises biedt tweede wereldcruise van Insignia aan

logo Oceania CruisesNa het overweldigende succes van de eerste wereldreis met de Insignia in 2015, biedt Oceania Cruises een tweede wereldreis aan op hetzelfde schip. Doordat de eerste reis in een mum van tijd (slechts acht uur) was uitverkocht, wordt direct na de eerste wereldreis van 10 januari – 8 juli 2015, de tweede wereldcruise aangeboden.

Op 8 juli 2015 vertrekt Insignia met 684 passagiers uit Miami voor een reis van 180 dagen. In totaal zullen 100 havens worden aangedaan. De Insignia zal daarbij in 14 havens een extra nacht blijven liggen. De wereldcruise begint vanuit de Verenigde Staten waarna het achtereenvolgens koers zet naar Canada en New England, de Atlantische Oceaan overstekend naar Groenland en Ijsland, Middellandse Zee en door naar Azië voor onder andere Mumbai, Singapore en Hongkong. Daarna vaart ze richting de Afrikaanse kust om te eindigen aan de kust van Zuid-Amerika. Op 4 januari keert de Insignia terug in Miami.

De extra’s bij deze reis zijn onder andere:

  • Gratis fooien
  • Gratis 1 nacht in een hotel voorafgaand aan de reis
  • Gratis medische diensten aan boord
  • Gratis wasserette service
  • Gratis internet

De reis is boekbaar vanaf 4 december 2013. De prijzen starten bij $44,999 ( circa 33.106 euro) per persoon voor een binnenhut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Reacties zijn gesloten.