Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Doop 14 riviercruiseschepen Viking in 2014 in Avignon

Doop in Amsterdam

Aan de expansiedrift van Viking Cruises lijkt maar geen eind te komen. In 2014 zal de Amerikaanse rederij 14 nieuwe riviercruiseschepen lanceren. In maart van dit jaar werden in Amsterdam ook al 10 riviercruiseschepen gedoopt. Volgend jaar zal de doop niet in de Nederlandse hoofdstad plaatsvinden maar in het Franse Avignon op maandag 17 en dinsdag 18 maart. Van de 14 nieuwe schepen zullen de Viking Buri, Viking Heimdal en Viking Hermod in deze Franse regio gaan varen. Waarschijnlijk zullen niet alle 14 schepen fysiek in Frankrijk aanwezig zijn bij de doop. Via een satellietverbinding worden deze wel bij de ceremonie betrokken. Nog nooit werden er door een riviercruisemaatschappij tegelijkertijd zoveel schepen geïntroduceerd. 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!