Cruisereiziger
Renovatie

Vernieuwingen voor Crystal Serenity

Crystal Cruises heeft in november 2013 de Crystal Serenity voor een bedrag van 17 miljoen dollar laten renoveren. De penthouses hebben een make-over ontvangen, de restaurants op het Lidodeck zijn geupdate en zelfs een kruidentuin aan een muur is aan het schip toegevoegd. Ook zijn er 70 hypo-allergene hutten aangewezen die grondig gereinigd en daarna voorzien zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen om de hutten zuiver te houden.

Op het Lido dek is de American Riviera style doorgevoerd. Het indoorzwembad dat zich daar bevond, is verdwenen. Vier ‘levende groene’ muren zorgen ervoor dat het buitenleven naar binnen komt. Het buffetrestaurant is ingericht met 17 moderne eilanden met onder andere WMF koffiemachines in plaats van een lang buffet. Er zijn meer tafels voor 2 personen bijgeplaatst en er is zicht op een open keuken inclusief een bakkerij.

Crystal Serenity penthouseDe penthouses zijn tevens voorzien van een nieuwe inrichting, geïnspireerd op de appartementen in Londen.

De twee weken durende renovatie vond plaats in de Navantia scheepswerf in Cadiz, Spanje. De 17 miljoen dollar komt bovenop de kosten (52 miljoen dollar) van de afgelopen jaren die al geïnvesteerd zijn in het schip.

Crystal Serenity maakt momenteel een transatlantische cruise terug naar Amerika en vertrekt op 18 januari op een 89/daagse wereldcruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)