Fincantieri bouwt twee extra cruiseschepen voor Viking Ocean Cruises

Na de principe overeenkomst die in december van 2012 werd getekend, heeft Viking Ocean Cruises vandaag twee nieuwe cruiseschepen bij Fincantieri besteld. De twee schepen volgen op de twee schepen die in 2015 en 2016 opgeleverd worden. De derde en de vierde worden halverwege 2016 respectievelijk in 2017 bij de vloot gevoegd. De twee schepen bieden plek aan 944 passagiers. Daarmee laat Viking Ocean Cruises vier identieke cruiseschepen (ca 48.000 brutoton) bij Fincantieri bouwen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden