Cruisereiziger
Sport

Amerikaan loopt snelste marathon op zee op Crystal Symphony

Bron foto: Crystal Cruises

Dane Rauschenberg heeft een bijzonder record gevestigd op de Crystal Symphony. De ultramarathonloper liep op het cruiseschip van de luxe cruisemaatschappij Crystal Cruises de snelste marathon ooit op zee. De Amerikaan raffelde de 42 kilometer en 195 meter af in 3 uur en 14 minuten. Hij moest hiervoor 97 keer het promenadedek rondlopen.

Tijdens zijn marathon werd hij natuurlijk bijgestaan door de enthousiaste crew van het cruiseschip. De Crystal Symphony was op dat moment bezig aan een cruise in het zuidelijk gedeelte van de Pacific, op weg van Chili naar Easter Island.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.