Cruisereiziger
Telecommunicatie

Gratis Wifi voor vaste passagiers Crystal Cruises

InternetDe gasten van Crystal Cruises die vaker met hen gevaren zijn, krijgen vanaf het voorjaar van 2014 gratis gebruik van Wifi cadeau. Elke dag mogen zij 60 minuten gratis internetten via de wifi. De Crystal Society members kunnen met hun eigen tablet, telefoon, laptop of op een van de iMac computers in de internetruimte gebruik maken van het aanbod.

De wifi op de Crystal schepen is onlangs vernieuwd zodat overal aan boord (hutten, publieke ruimtes en het dek) een goede wifi verbinding mogelijk is. Daarnaast is de capaciteit van de internetverbinding geupgrade zodat meer mensen tegelijkertijd kunnen internetten.

Gasten die bovenop de 60 minuten per persoon extra willen internetten, betalen per minuut 75 dollarcent.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)