Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Duitse TransOcean overgenomen door Cruise & Maritime Voyages

De Duitse cruisemaatschappij TransOcean is overgenomen door het Britse Cruise & Maritime Voyages. De volledige vloot, die bestaat uit cruiseschip Astor (20.704 brutoton, 578 passagiers) en vier riviercruiseschepen worden eigendom van Cruise & Maritime. De naam TransOcean blijft wel nog bestaan.

Cruise & Maritime Voyages charterde het schip Astor al sinds eind vorig jaar voor de Australische markt. In het zomerseizoen 2014 vaart het schip in Europa.  

De vier riviercruiseschepen, Belvedere, Bellejour, Bellefleur en Sans Souci gaan ook onder charter. Zij gaan samen met het riviercruiseschip Vienna 1 varen. Vienna 1 is  gecharterd door Cruise & Maritime van de reder Avalon Waterways. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)