Duitse TransOcean overgenomen door Cruise & Maritime Voyages

De Duitse cruisemaatschappij TransOcean is overgenomen door het Britse Cruise & Maritime Voyages. De volledige vloot, die bestaat uit cruiseschip Astor (20.704 brutoton, 578 passagiers) en vier riviercruiseschepen worden eigendom van Cruise & Maritime. De naam TransOcean blijft wel nog bestaan.

Cruise & Maritime Voyages charterde het schip Astor al sinds eind vorig jaar voor de Australische markt. In het zomerseizoen 2014 vaart het schip in Europa.  

De vier riviercruiseschepen, Belvedere, Bellejour, Bellefleur en Sans Souci gaan ook onder charter. Zij gaan samen met het riviercruiseschip Vienna 1 varen. Vienna 1 is  gecharterd door Cruise & Maritime van de reder Avalon Waterways. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.