Deelnemers Cruise-event in Rotterdam

Cruiseterminal RotterdamOp vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 vindt de tweede editie van het Cruise event plaats, dit keer in de Cruise Terminal Rotterdam. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle mogelijkheden. Naast vele stands is er de mogelijkheid om verschillende seminars te volgen.

Deelnemers van het Cruise-event zijn tot nu toe: 

 • Cruise Travel
 • Dock C
 • All Ways Cruises
 • CruiseClub
 • Arke
 • Cruise.nl
 • Cruisewinkel
 • Zeetours
 • Kras.nl
 • Reader Offers
 • Stip Reizen
 • BBI Travel
 • VCK Cruises
 • ID Riva Tours
 • Costa Cruises
 • Crystal Cruises
 • Seabourn
 • Holland America Line
 • Aida
 • Norwegian Cruise Line
 • Select Voyages
 • Oceania Cruises
 • MSC Cruises
 • Star Clippers
 • Feenstra Rijn Lijn
 • Cruise & Style
 • De Eendracht
 • Sail Away
 • Sailing Classics
 • Holland Zeesleepboot
 • Cruise Port Rotterdam

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je 25% korting. Je betaalt dan €7,50 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.

Cruisereiziger is mediapartner van het Cruise event van ANNONU events. Via Cruisereiziger.nl zullen we je de komende periode op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom dit event. Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.