Deelnemers Cruise-event in Rotterdam

Cruiseterminal RotterdamOp vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 vindt de tweede editie van het Cruise event plaats, dit keer in de Cruise Terminal Rotterdam. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle mogelijkheden. Naast vele stands is er de mogelijkheid om verschillende seminars te volgen.

Deelnemers van het Cruise-event zijn tot nu toe: 

 • Cruise Travel
 • Dock C
 • All Ways Cruises
 • CruiseClub
 • Arke
 • Cruise.nl
 • Cruisewinkel
 • Zeetours
 • Kras.nl
 • Reader Offers
 • Stip Reizen
 • BBI Travel
 • VCK Cruises
 • ID Riva Tours
 • Costa Cruises
 • Crystal Cruises
 • Seabourn
 • Holland America Line
 • Aida
 • Norwegian Cruise Line
 • Select Voyages
 • Oceania Cruises
 • MSC Cruises
 • Star Clippers
 • Feenstra Rijn Lijn
 • Cruise & Style
 • De Eendracht
 • Sail Away
 • Sailing Classics
 • Holland Zeesleepboot
 • Cruise Port Rotterdam

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je 25% korting. Je betaalt dan €7,50 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.

Cruisereiziger is mediapartner van het Cruise event van ANNONU events. Via Cruisereiziger.nl zullen we je de komende periode op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom dit event. Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)