Anthem of the Seas maakt vanuit Southampton 19 cruises

Quantum of the Seas
Foto: Royal Caribbean Int.

De Anthem of the Seas, het tweede cruiseschip van Royal Caribbean in de Quantum-klasse, zal vanaf april 2015 vanuit Southampton gaan cruisen. Vanuit haar thuishaven in Southampton biedt de Anthem of the Seas 19 cruises aan van 3 tot 16 nachten naar de Franse en Italiaanse Riviera, de Spaanse kust en de Canarische Eilanden. Eind oktober 2015 zal het schip naar Fort Lauderdale, Florida oversteken om tot april 2016 in het Caribisch gebied te gaan varen.

De cruises die aangeboden worden:

  • Vier 4-daagse proefcruises en een 5 daagse proefcruise naar Brugge en Le Havre
  • Een 8 daagse en een 9 daagse cruise naar Frankrijk en Spanje
  • Een 17 daagse Mediterrane cruise inclusief Barcelona, Nice, Rome, Sevilla en Lissabon
  • Drie 14 daagse, een 11 daagse en een 13 daagse cruise naar de Canarische Eilanden
  • Een 8 daagse Noorse Fjorden cruise
  • Twee 15 daagse Italiaanse mediterrane cruises
  • Een 15 daagse Spaanse en mediterrane stranden cruise inclusief een overnachting in Palma de Mallorca en een bezoek aan Ibiza.

De leden van het Crown & Anchor Society loyaliteitsprogramma kunnen vanaf 26 februari 2014 boeken voor de Europa cruises. Overige gasten vanaf 3 maart. De Caribische cruises zijn boekbaar vanaf 12 maart 2014 voor Crown & Anchor leden respectievelijk op 20 maart 2014 voor overige passagiers.

Net als de Quantum of the Seas biedt de Anthem of the Seas talrijke innovaties op zee. De hutten van de Quantum-klasse schepen zijn de grootste en modernste van de rederij met de bijzondere virtuele balkons in de binnenhutten. De twee cruiseschepen omvatten elk 16 passagiersdekken en een tonnage van 167.800 brutoton. Met 2.090 hutten bieden ze ruimte voor 4180 gasten bij een dubbele bezetting. Beide schepen worden momenteel op de Meyer Werft in Papenburg gebouwd. De Quantum of the Seas wordt rond oktober 2014 opgeleverd.

Boek je Anthem of the Seas cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)