Open dagen in Haarlem, Rotterdam en Arnhem

Hut met Frans Balkon op Serenade 1
Hut met Frans balkon op Serenade 1

Select Voyages organiseert de komende weken enkele open dagen voor hun riviercruiseschip MS Serenade 1. Op zondag 2 maart ligt het schip in Haarlem bij de Spaarndamseweg ter hoogte van de Florisstraat. Tussen 11:00 en 16:00 uur is het schip te bewonderen. Op 7, 8 en 9 maart (11:00-16:00 uur) ligt het schip aan de Rijnkade in Arnhem. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding met een van de medewerkers of zelf een kijkje nemen aan boord. In de lounge wacht een gratis kopje koffie of thee om alvast in de cruisestemming komen. 

Cruise Kompas houdt op woensdag 12 maart een open dag op riviercruiseschip Lord Byron. Het schip ligt in het zuiden van Rotterdam nabij het Cor Kieboomplein. Bovendien houdt Cruise Kompas de komende maand nog meer open dagen en verschillende proefvaarten van 1 nacht voor een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor meer info over deze acties van CruiseKompas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.