Diner & drank pakket gratis bij Norwegian Cruise Line

dinerenIn de periode van 26 maart tot 8 april 2014 biedt Norwegian Cruise Line op de Norwegian Breakaway en de Norwegian Getaway een uniek exclusief diner & drank pakket onder de noemer ‘Norwegians wine and dine on the house’.

Gasten die een balkonhut (of hogere categorie) boeken, krijgen sowieso op de twee schepen een gratis diner pakket cadeau; het Ultimate Dining Package. Deze actie is geldig bij cruises vanaf 7 nachten. In dit pakket zijn de diners in de meeste specialiteitenrestaurants zoals bij het Italiaanse La Cucina of de japanse Teppanyaki inbegrepen en krijg je bij restaurant Ocean Blue een korting van 20%.

Passagiers die een Suite boeken in het luxe gedeelte van het schip The Haven, ontvangen bovenop het diner pakket een gratis drankpakket. In dit pakket zijn een selectie van frisdrank, bier, sterke drank, cocktails en wijn (per glas) inbegrepen.

Deze aanbiedingen zijn alleen korte tijd boekbaar tussen 26 maart en 8 april 2014 en zijn geldig op veel afvaarten in 2014 van de Norwegian Breakaway en Getaway vanaf de thuishavens New York en Miami. Het dinerpakket aanbieding is alleen geldig voor de eerste en tweede gast in een hut, het drankpakket voor alle gasten in een hut. Onder de 21 jaar wordt het frisdrankpakket cadeau gegeven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.