Disney Cruise Line in 2015 naar Noorse Fjorden en Oostzee

Disney MagicNa een aantal jaar afwezigheid keert Disney Cruise Line terug naar de Oostzee en bezoekt voor het eerst de Noorse Fjorden. Het in 2013 vernieuwde cruiseschip Disney Magic vaart een aantal afwisselende 8-, 10- en 12-daagse cruises naar Noorwegen en zelfs IJsland. De Noorse Fjorden vormden onder andere de inspiratie voor de bekende Disney film Frozen. 

De 8- en 10-daagse cruises in juni vertrekken uit Kopenhagen naar Noorwegen. De 12-daagse cruise bezoekt voor de allereerste keer in Disney’s geschiedenis ook de Faroer Eilanden en IJsland. De cruises doen o.a Stavanger, Alesund, Geiranger, Molde en Olden aan. Prijzen starten bij $1561 voor de 8-daagse cruise tot $2453 voor de 12-daagse cruise.

De Disney Magic maakt in juni en juli een aantal Oostzee cruises die vertrekken vanaf Kopenhagen of vanaf Dover. De 8-  en 13-daagse cruises bezoeken Talinn, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm en Warnemunde.  Prijzen starten bij $1463 voor de 8-daagse en $2844 voor de 13-daagse cruise.

Na Noord-Europa vaart de Disney Magic in 8 dagen terug via Dover (vertrek op 3 augustus) naar de Middellandse Zee waar ze op 10 augustus begint aan een klein aantal 6-daagse en 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar onder andere Villefranche, La Spezia (voor Florence), Civitavecchia en Napels. Prijzen zijn vanaf $1255 voor de 6-daagse en $1302 voor de 8-daagse cruise.

De cruises zijn boekbaar vanaf 27 maart 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)