Winnaar T-shirt Norwegian Getaway bij Cruiserecensies.nl

Getaway tshirtBijna 2 maanden geleden lanceerde Cruisereiziger een tweede website: Cruiserecensies.nl. Met deze website willen we een plek creëren op internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen tussen (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast vindt je van alle maatschappijen en schepen praktische informatie, video’s en foto’s.

Iedereen die de afgelopen weken een recensie plaatste op Cruiserecensies.nl dong mee naar een exclusief T-shirt van het nieuwe cruiseschip Norwegian Getaway, die alleen op het schip verkrijgbaar is.

Winnaar

Het T-shirt is gewonnen door Kevin van Ruyteghem. Van harte gefeliciteerd met de prijs.

We willen iedereen bedanken voor de prachtige recensies!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​