Cruisereiziger
Excursies

MSC Cruises breidt fiets & cruise aanbod uit

MSC Magnifica fiets cornerHet schip en de fiets, wij Nederlanders zijn er onlosmakelijk mee verbonden. Om ons op onze wenken te bedienen startte MSC Cruises vorig jaar met fietsexcursies op reizen met de MSC Magnifica vanuit Amsterdam. Dat bleek zo’n succes dat de Mediterrane cruiserederij er in 2014 een schepje bovenop doet door de Fiets & Cruise combinatie op nog meer bestemmingen aan te bieden. In totaal zijn er nu elf plaatsen waar na een cruise vanuit Amsterdam, de fiets gepakt kan worden. Nieuw in het aanbod is cruise- en fietsvriendelijk Southampton, een Engels stadje vol musea, winkeltjes en natuurlijk pubs. Vanzelfsprekend staan ook de in 2013 geïntroduceerde fietsbestemmingen in o.a. Duitsland, België en Frankrijk weer op het programma. Kortom: stap aan boord en op de fiets!

De MSC Magnifica biedt het beste van beide werelden: comfortabel cruisen door Europa en fietsexcursies op de mooiste bestemmingen. Wat te denken van biken door het imposante Duitse Hamburg, historisch Dublin of het pittoreske Schotse Invergordon op de fiets verkennen? Lekker van pub naar pub toeren kan ook, in het typisch Engelse Southampton. Op alle reizen met de MSC Magnifica zijn voldoende mountainbikes aanwezig om sportieve gasten de kans te bieden met de tweewieler op pad te gaan.

De MSC Magnifica is een prachtig schip in de Musica klasse, met een sfeervol Italiaans ontwerp en voorzien van alle mogelijke technische snufjes, een uitgebreid wellnesscentrum en drie zwembaden. Vanuit Amsterdam vaart ze in 2014 diverse routes naar Groot-Brittannië, Ierland, Kanaaleiland Guernsey, IJsland, Duitsland, België en Frankrijk. Zo vertrekken er deze zomer twee tiendaagse fietscruises naar Hamburg, het Schotse South Queensferry, Dover en Kanaaleiland Guernsey. Op de terugweg naar Amsterdam worden tevens het Franse Le Havre en het Belgische Zeebrugge aangedaan. De fiets komt op deze prachtige reis op elke bestemming van stal, zodat er maximaal genoten kan worden van de aankomsthavens en hun omgeving. Wie in Southampton wil fietsen is vanaf 12 september welkom op de achtdaagse cruises naar Duitsland, Engeland, Frankrijk en België.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)