Nieuwe directeur voor Cruise Travel

logo cruisetravelCruise Travel heeft per 1 juni een nieuwe directeur. Eugène Westerink is aangesteld als eindverantwoordelijke van Cruise Travel. Hij volgt Fleur van der Glas op, die begin dit jaar bij Cruise Travel vertrokken is. Eugène werkte sinds 2007 als zelfstandige in de reis- en vrijetijdssector. Daarvoor was hij jarenlang actief op eindverantwoordelijke posities bij onder meer Hotelplan, Air Holland en Stage Entertainment.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden