Hapag-Lloyd Cruises ziet kansen in Nederland en België

021 Corfu Costa Fascinosa EuropaHapag-Lloyd Cruises heeft de ambitie uitgesproken om zich de komende jaren verder internationaal uit te breiden. Sinds het in de vaart nemen van haar laatste cruiseschip Europa 2 begin 2013 richt de rederij zich ook op niet-duitstalige markten. Daardoor zag het haar aantal internationale gasten in de afgelopen 1,5 jaar stijgen met maar liefst 42%. Om die expansie voort te zetten heeft het enkele doelmarkten bepaald die de komende periode prioriteit gaan krijgen. De Nederlandse en Belgische markt behoren tot de internationale speerpunten van Hapag-Lloyd Cruises. Het is daarmee in goed gezelschap van de Amerikaanse, Australische en Scandinavische cruisemarkten.

Als introductie-aanbieding voor alle internationale gasten biedt Hapag-Lloyd Cruises een dranktegoed aan voor alcoholische en non-alcoholische dranken. De hoogte van het tegoed is afhankelijk van de duur van de cruise. Het aanbod geldt voor alle nieuwe boekingen voor twee van haar schepen, de Europa 2 en het expeditieschip Hanseatic, die vanaf 1 augustus 2014 worden gedaan voor cruises die plaatsvinden na 1 oktober 2014. Voor een cruise tot 6 nachten wordt per persoon een dranktegoed aangeboden van 100 euro. Bij een cruise van 7 tot 9 nachten ontvangt elke gast 150 euro per persoon aan dranktegoed en dat loopt bij een cruise van meer dan 10 dagen op tot 200 euro per gast.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

4 gedachten over “Hapag-Lloyd Cruises ziet kansen in Nederland en België

 • 30 juli 2014 om 10:14
  Permalink

  waarom een costa schip als plaatje en geen schip van Hapag?

 • 30 juli 2014 om 16:36
  Permalink

  Hallo Henny,

  Als je goed kijkt zie je op de foto de Europa 2 voor de Costa Fascinosa liggen. 🙂

  Groet,
  Miriam

 • 31 juli 2014 om 16:07
  Permalink

  Sorry Miriam, niet goed gekeken. Hapag is me trouwens wel te duur.

  Groet Henny

  • 1 augustus 2014 om 15:42
   Permalink

   Geen probleem Henny. Je kijkt er ook zo overheen, het is dat we zelf de foto gemaakt hebben… 🙂 Ik kan het me voorstellen, voorlopig ook nog even boven ons budget. 🙂 Gr. Miriam & Marco

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​