Kerstconcerten tijdens riviercruises Friendship Cruises

image

Het belooft een enerverende kerst te worden met Friendship Cruises. De riviercruisemaatschappij biedt bijzondere muzikale cruises aan tijdens Kerst en Oud & Nieuw.  Speciaal voor passagiers van Friendship Cruises die mee gaan op een Kerstcruise over de Rijn en Seine organiseert de rederij unieke kerstconcerten in Koblenz, Bonn en Parijs. Het gaat om prachtige concerten in kathedralen met medewerking van bekende musici van radio en TV zoals Ernst Daniël Smid, Gerard Brëas, Wendy Krikken en vocaal ensemble Orpheus.  Deze concerten zijn bijvoorbeeld met de kerstcruise (20 december) op de Swiss Tiara vanuit Rotterdam naar Duisburg, Dusseldorf, Bonn en waar in Keulen een concert plaatsvindt in de Dom. Ook de cruise op het vijfsterrenschip Swiss Sapphire biedt in Parijs op Tweede Kerstdag een concert in de St. Eustache kathedraal in Parijs.

Voor meer informatie: www.friendshipcruises.nl

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.