Cruisereiziger
DoopMaidentrip

Costa Diadema zaterdag opgeleverd in Marghera

Costa Diadema
Costa Diadema

Op zaterdag 25 oktober wordt de Costa Diadema officieel overhandigd aan de directeur van Costa Cruises, Michael Thamm. Daarna vaart het schip op 30 oktober van de Fincantieri werf in Marghera naar Trieste, waarvandaan de eerst cruise zal starten op 1 november. Trieste pakt groots uit met vuurwerk ter ere van het gloednieuwe schip.

De eerste gasten gaan op 1 november aan boord in Trieste en ontdekken alle nieuwe restaurants en ontspanningsmogelijkheden op het schip, zoals de promenade met een “terrazza all’italiana”. De eerste cruise doet verder Dubrovnik, Corfu, Malta, Napels en Genua aan. In het hoofdkwartier van Costa Cruises, Genua, vindt de doopceremonie op 7 november plaats met eveneens een groot vuurwerk.

Op 8 november vertrekt de Costa Diadema voor de officiële maidenvoyage naar Savona, waar de tweede terminal van de stad – gefinancierd door Costa- wordt geopend. Daarna volgen Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Napels en La Spezia.

Laatste nieuws over Costa Diadema:

[RSSImport display=”5″ feedurl=”https://www.cruisereiziger.nl/tag/costa-diadema/feed”]

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)