Video: Rondleiding over Quantum of the Seas

Het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International, Quantum of the Seas, is zondagavond uit Southampton vertrokken voor de pre-inaugurele, transatlantische cruise naar haar eerste thuishaven Cape Liberty, New York. Na een tweedaagse ‘cruise to nowhere’ voor reisagenten en media van vrijdag tot zondag is het nu de beurt aan betalende cruisepassagiers om het eerste innovatieve cruiseschip uit de Quantum-klasse te ervaren. De overtocht naar de Verenigde Staten zal 8 dagen in beslag nemen. Maandag 10 november 2014 maakt de Quantum of the Seas haar opwachting in ‘The Big Apple’. Daar zal ze ook worden gedoopt door haar doopmoeder actrice Kristin Chenoweth.

Zie onderstaande video voor een rondleiding over de Quantum of the Seas:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​