Scheepsbezoeken in Duitsland bij AIDA schepen in 2015

AIDAstella - hutOok in 2015 houdt AIDA Cruises open dagen in Duitsland op enkele van haar cruiseschepen. Vanaf 21 maart 2015 is het eerste schip te bewonderen tijdens een scheepsbezoek, waarbij bezoekers een drie uur durende rondleiding krijgen en middageten aan boord van het schip. Tijdens de rondleiding bezoek je alle openbare ruimtes op de schepen zoals de spa tot en met de kidsclub. Ook worden enkele hutten getoond. Aan het einde mag er in een van de buffetrestaurants genoten worden van het buffet.

De scheepsbezoeken zijn te volgen in Kiel, op de AIDAcara en AIDAluna, in Warnemunde op de AIDAdiva en in Hamburg de AIDAmar. Per persoon bedraagt de prijs voor een rondleiding inclusief buffet 49 euro. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis. Wanneer er binnen drie maanden een cruise geboekt wordt, zal een boordtegoed van 50 euro worden gegeven als dankjwel.

Alle data en aanmeldingen gaan via de website van AIDA:  www.aida.de/schiffsbesuch

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.