Cruisereiziger
Verkoop/koop

Crystal Cruises en curator ontkennen overname MS Deutschland

MS Deutschland
MS Deutschland

[Update 5/1: Zowel Crystal Cruises als de curator hebben maandag ten stelligste ontkend dat de Amerikaanse rederij het MS Deutschland zal overnemen. Er zou wel een geïnteresseerde partij zich hebben gemeld bij de curator om zowel het MS Deutschland als de cruisemaatschappij Peter Deilmann Cruises over te nemen. Dat bevindt zich echter nog niet in een afrondende fase. Welke partij dat is is niet bekend gemaakt.]

De Duitse boulevardkrant Bild meldt dat Crystal Cruises het cruiseschip MS Deutschland heeft gekocht. De Amerikaanse cruisemaatschappij zou ongeveer 50 miljoen dollar hebben betaald voor het schip dat tot voor kort cruises maakte voor de Duitse markt voor Peter Deilmann Cruises. Dat kwam echter recent in financiele problemen en werd failliet verklaard. Het MS Deutschland (22.400 brutoton) is gebouwd in 1998 en heeft een capaciteit van 514 passagiers. Crystal Cruises heeft het nieuws nog niet bevestigd. Wel heeft het op haar facebookpagina laten weten dat het maandag groot nieuws naar buiten brengt. De rederij heeft eerder al de intentie uitgesproken om haar vloot van 2 schepen (Crystal Serenity en Crystal Symphony) in de nabije toekomst uit te breiden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger