Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Crystal Cruises maakt cruiseprogramma 2017 bekend

Crystal Symphony
Crystal Symphony

Crystal Cruises heeft maandag haar complete cruiseprogramma met alle routes en prijzen voor 2017 bekendgemaakt. Alle cruises zijn twee jaar vantevoren reeds te boeken. In 2017 maken de twee cruiseschepen van de Amerikaanse rederij, Crystal Serenity en Crystal Symphony, in totaal 57 cruises. Daarbij worden 268 havens in 84 landen aangedaan met 150 extra overnachtingen in havens. Dat is een record voor Crystal Cruises. Er staan 32 ‘maiden calls’ op het programma o.a. naar Maroantsetra (Madagascar), Iquique (Chili) en Djupivogur (IJsland).

Andere hoogtepunten zijn de eerste cruise naar Nieuw-Guinea tijdens de 99-dagen Grand Paccific Explorer Grand Cruise, de terugkeer naar het Midden-Oosten met de Crystal Symphony, een 94-dagen Southern Celebracion World Cruise naar Zuid-Amerika op de Crystal Serenity en een eerste South Africa Holiday Cruise met Kaapstad als begin- en eindpunt. Bijzonder zijn tevens de cruises naar grote evenementen zoals het Midzomernachtsfeest in Zweden, de onafhankelijkheidsdag van Oman en de Military Tattoo in Edinburgh. Laatstgenoemde cruise met de Crystal Symphony naar Edinburgh start op 3 augustus 2017 in Antwerpen (met overnachting) en doet naast Edinburgh (2 overnachtingen) ook Amsterdam aan (met overnachting).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!