Nieuwe Cruise & Style magazine volgende week verkrijgbaar

be-cruise-style-cover-low-webDe nieuwste uitgave van het Cruise & Style magazine 2015-2016 is vanaf komende week verkrijgbaar. Op de Vakantiebeurs (14 t/m 18 januari 2015) zijn de eerste exemplaren te koop bij de stand van het magazine (hal 7, B040). Vanaf 16 januari is het magazine te koop bij de boekhandel en in de winkel (in Nederland bij o.a. Ako, Bruna, Bijenkorf, Primera enz.).

De uitgave biedt 150 boeiende pagina’s over cruisebestemmingen, exclusieve reportages en beoordelingen over nieuwe en vernieuwde cruiseschepen, talrijke cruisetips, redactie ‘Onze eerste cruise’ en lifestyle pagina’s. Verder zijn er speciale cruiseaanbiedingen over zee-, rivier-, yacht, zeil- en expeditiecruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​