Open dagen 2015 Feenstra Rijn Lijn in Rotterdam en Arnhem

StatendamFeenstra Rijn Lijn houdt traditioneel aan het begin van het jaar een aantal Open dagen waarop de rivierschepen uit haar vloot bezocht kunnen worden. In Arnhem liggen vier schepen afgemeerd en in Rotterdam vijf schepen.  Aan boord vertellen de medewerkers tijdens een rondleiding meer over alle mogelijkheden van een riviercruise. Ter afsluiting wordt een kopje koffie met iets lekkers aangeboden. Open dagen in Arnhem

  • 31 januari en 1 februari 2015
  • 11.00 tot 16.00 uur
  • Schepen liggen aan Rijnkade
  • m.p.s. Poseidon, m.p.s. Salvinia, m.p.s. Statendam, m.p.s. Azolla

Open dagen in Rotterdam

  • 7 en 8 februari 2015
  • 11.00 tot 16.00 uur
  • Boompjeskade
  • m.p.s. Salvinia, m.p.s. Poseidon, m.p.s. Statendam, m.p.s. Azolla, m.p.s. Horizon

Voor meer informatie over parkeren: website Feenstra Rijn Lijn

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​