Overzicht routes ms Koningsdam zomerseizoen 2016 vanuit Amsterdam

Het ms Koningsdam vaart het gehele zomerseizoen vanuit Amsterdam, naast het ms Prinsendam vanuit IJmuiden en het ms Rotterdam vanuit Rotterdam. De routes vanuit Amsterdam gaan naar Noorwegen, de Oostzee en IJsland en Rome.  De reizen kunnen geboekt worden vanaf februari 2015.

Zevendaagse routes naar Noorwegen

7-day-Fjords-Itineraries_June-12_2016Het ms Koningsdam heeft twee Noorse Fjorden routes die een aantal maal worden uitgevoerd. Enerzijds een route vanuit Amsterdam met bezoeken aan Eidfjord, Bergen, Geiranger en Alesund (op 12 juni, 10 juli en  7 augustus 2016). De andere route bezoekt Flam, Stavanger, Oslo en Kristiansand (22 mei, 3 juli, 31 juli, 28 augustus 2016).

Veertiendaagse routes naar Oostzee en IJsland

Tweemaal cruist het ms Koningsdam vanuit Amsterdam naar de Oostzee. Ze bezoekt dan Kopenhagen, Stockholm, Warnemunde, Tallinn, St Petersbuerg, Helsinki, Kiel en Goteborg.  Deze reis vindt plaats op 19 juni en 4 september 2016.

14-day-Itineraries_Fjords_VoyageEen unieke reis wordt de tocht naar IJsland op 14 augustus. Vanuit Amsterdam gaat de reis naar South Queensferry (Edinburgh), Invergordon, Shetland Eilanden, Reykjavik (IJsland), Isafjordur en Akureyri (IJsland), Alesund en Bergen (Noorwegen).

De laatste veertiendaagse reis gaat naar de Noordkaap op 29 mei en 17 juli 2016. Onderweg wordt gestopt in Stavanger, Eidjord, Flam, Bergen, Alesund, Geiranger en Trondheim.

Repositioneringscruises

Het ms Koningsdam start op 9 mei 2016 een 13-daagse reis vanuit Rome richting Nederland.  Bijzonder is dat het schip op 21 mei Rotterdam aandoet voordat het schip doorvaart naar Amsterdam. Tijdens de reis bezoek je Cartagena, Malaga, Gibraltar, Huelva (voor Sevilla), Lissabon, Leixoes (Porto), Coruna, Le Havre en Zeebrugge.

13-day-Rome_Amsterdam_VoyageDe 12-daagse terugreis van het schip naar Rome begint op 18 september vanuit Amsterdam, daarbij bezoek je Portland (Groot-Brittannie), Coruna, Leixoes, Lissabon, Huelva, Gibraltar, Malaga en Cartagena.

Middellandse Zee

Vanuit Rome (Civitavecchia) vaart het ms Koningsdam vervolgens nog 2 cruises van elk 14 dagen in de Middellandse Zee. De cruise die start op 30 september 2016 stopt in Katakolon, Athene, Istanbul, Kusadasi, Rhodos, Heraklion en Napels. Daaropvolgend staat op 12 oktober een cruise gepland met stops in Napels, Palermo, Cagliari, Gibraltar, Cadiz, Malaga, Cartagena en Barcelona.

Op 24 oktober steekt het schip dan de Atlantische oceaan over voor de 14-daagse cruise naar Fort Lauderdale (Florida) met stops in onder andere Alicante, Malaga (Granada) en Huelva (Sevilla, Spanje) en Funchal (Madeira).

Boek je MS Koningsdam cruise bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.