Holland America Line, Cruisewinkel.nl en Zeetours in de prijzen

beste_rederij-300x300Holland America Line en Cruisewinkel.nl zijn zaterdagavond tijdens het jaarlijkse ReisGala in Rotterdam in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de eerste Vakantie Awards. Zij kregen de hoogste beoordelingen van consumenten op een reviewwebsite over dienstverleners respectievelijk in de categorieën Rederij en Cruise Aanbieder. In totaal lieten 12.000 reizigers hun mening horen over alle reisbedrijven. Ook de jaarlijkse Veren, een vakprijs in de Nederlandse reismarkt, werden uitgedeeld. Zeetours werd daarbij uitgeroepen tot Beste Aanbieder Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Holland America Line, Cruisewinkel.nl en Zeetours in de prijzen

  • 7 februari 2015 om 20:54
    Permalink

    Graag inlichtingen over een cruises p de donau.
    Groeten Reiny Roos

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.