Video: Commercial Carnival Corporation tijdens Super Bowl

Tijdens de Amerikaanse Super Bowl-finale afgelopen zondag heeft ook Carnival Corporation zich laten zien met een commercial over cruisen. De reclame met de titel ‘Come Back to the Sea’ duurde 60 seconden en kostte daardoor maar liefst 9 miljoen dollar. Via prachtige beelden van de oceaan, natuurverschijnselen en cruiseschepen begeleid door gesproken tekst van oud-president van de Verenigde Staten John F. Kennedy wordt een verhaal verteld over de universele band die de mens heeft met de zee. Naar verwachting zagen 110 miljoen mensen over de gehele wereld de commercial, waarvoor opnamen zijn gemaakt in Barcelona en aan boord van de Regal Princess.

Bekijk hieronder de commercial van Carnival Corporation, moedermaatschappij van de rederijen AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, Princess Cruises, P&O Cruises, P&O Australia en Seabourn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.