Open dagen 2 en 3 maart bij Friendship Cruises in Rotterdam en Dordrecht

AmeliaOp 2 en 3 maart a.s. komt Friendship Cruises met het riviercruiseschip HS Amelia, 4-sterren**** superior naar Rotterdam en Dordrecht. Speciaal voor mensen uit de regio Rotterdam en Dordrecht die geïnteresseerd zijn in riviercruises houdt Friendship Cruises van 10.00 uur tot 16.00 uur Open Dagen. Een gratis kop koffie of thee met gebak staat klaar voor elke bezoeker. De rederij geeft u een rondleiding aan boord en u kunt kennismaken met het prachtige aanbod aan riviercruises. Met Friendship Cruises ontdekt u de mooiste rivieren wereldwijd zoals de Donau, Rhône, Seine, Zwarte Zee, Rijn, Moezel, Saar, Main, Elbe, maar ook de Mississippi, Mekong en de Irrawaddy.

SCALIIN_023H_Pressebild_bewerktDe ligplaats van het schip in Rotterdam op maandag 2 maart is Cor Kieboomplein / Piet Smitkade. In Dordrecht, op dinsdag 3 maart, is de ligplaats Handelskade. Op beide dagen van 10:00-16:00 uur.

Voor meer informatie:  www.friendshipcruises.nl of belt u met 088 – 13 07 300

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.