Princess Cruises keert terug naar Canarische Eilanden

CrownPrincess_066Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat de rederij in 2016 terugkeert naar de Canarische Eilanden en voor het eerst bepaalde bestemmingen bezoekt in Kroatië, Ierland, Noorwegen en Schotland. Gasten in het Europa programma kunnen kiezen uit routes van 3 tot 48 dagen op de schepen Royal Princess, Regal Princess, Caribbean Princess, Emerald Princess en op het kleine schip de Pacific Princess.

Vanuit Southampton biedt de Emerald Princess twee weekse cruises aan naar de Middellandse zee waarbij Florence, Rome en Dubrovnik bezocht worden. Op de Canarische Eilanden bezoekt het cruiseschip in totaal vier bestemmingen, Madeira en Vigo in Spanje.

De Pacific Princess maakt 11 daagse cruises rondom Groot-Brittannië, waarbij Ierland en de nieuwe bestemmingen Ullapool in Schotland en Galway in Ierland worden bezocht.

De Emerald Princess en Pacific Princess bieden Noordkaap cruises en Noorse Fjorden aan. De Pacific Princess bezoekt daarbij voor het eerst Haugesund in Noorwegen.

Vanaf 19 maart 2015 kunnen boekingen voor 2016 gemaakt worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)