Win met Cruisereiziger.nl en Holland America Line een scheepsbezoek!

halHolland America Line verloot in het voorjaar 50x een exclusief scheepsbezoek voor 2 personen. Aan boord verwelkomt de rederij haar gasten met koffie & thee en iets lekkers, gevolgd door een exclusieve rondleiding over het schip, een bezienswaardige presentatie en tot slot een uitgebreide lunch.

Momenteel is de nieuwe promotie voor komend 2015 cruiseseizoen nog boekbaar. ‘ReadyToCruise’ zomerspecials biedt gasten speciale aanbiedingen en kortingen, waaronder een gratis upgrade, gereduceerde tarieven en extra boordtegoed. De ‘ReadyToCruise’ promotie is beschikbaar voor bepaalde zomerafvaarten in 2015, inclusief kortingen voor diverse bestemmingen. De vier voordelen bestaan uit een gratis hut upgrade van een binnenhut naar een buitenhut of van een buitenhut naar een Verandah, gereduceerde tarieven voor geselecteerde zomerexcursies aan wal wanneer deze vóór 15 maart 2015 geboekt zijn, cruisetarieven vanaf €1 voor de derde/vierde gast die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden. Gasten die een suite hebben geboekt ontvangen, naast eerder genoemde zomerspecials, extra boordtegoed van $300 per hut ($150 per persoon), een gratis wijnpakket bestaande uit drie flessen en twee gratis frisdrankkaarten ter waarde van $100 per hut.

Hoe maak je kans op het scheepsbezoek?

Holland America Line heeft een speciale website http://hal-reisprofiel.nl/ om uit te vinden wat voor reis het beste bij je past. Ben je een zonaanbidder of een cultuurliefhebber? Door een klein aantal vragen te beantwoorden weet je snel of een cruise wat voor je is. Wanneer je kans wil maken op het scheepsbezoek, laat dan daarna je gegevens achter.

Veel succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.