Royal Caribbean publiceert vinfographic over uitdokken Anthem of the Seas

Royal Caribbean International heeft een bijzondere video (zie onder) gepubliceerd over het uitdokken van de Anthem of the Seas precies een week geleden uit het bouwdok van scheepsbouwer Meyer Werft in Papenburg. De video betreft een zogenaamde ‘vinfographic’, waarbij videobeelden zijn gekoppeld aan tekst met informatie en data.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​