Royal Caribbean publiceert vinfographic over uitdokken Anthem of the Seas

Royal Caribbean International heeft een bijzondere video (zie onder) gepubliceerd over het uitdokken van de Anthem of the Seas precies een week geleden uit het bouwdok van scheepsbouwer Meyer Werft in Papenburg. De video betreft een zogenaamde ‘vinfographic’, waarbij videobeelden zijn gekoppeld aan tekst met informatie en data.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.