Oad biedt in samenwerking met Phoenix Reisen zeecruises aan

Artania
Artania

Touroperator Oad gaat samenwerken met het Duitse Phoenix, een specialist in rivier- en zeecruises. Dit betekent een uitbreiding van het productaanbod op het water, want naast riviercruises kunnen reizigers vanaf heden bij Oad ook exclusieve zeecruises boeken. Oad bus zal het vervoer verzorgen vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland naar de vertrekhavens (Bremerhaven, Passau en Keulen) in Duitsland. Oad is de exclusieve partner van Phoenix Reisen voor de Nederlandse markt.

Al jaren biedt Oad riviercruises aan. “Nu voegen we daar exclusieve zeecruises aan toe zoals een Donaucruise van Passau naar de Donau-delta in Bulgarije”, aldus Frans Schuitemaker, directeur Oad. “Vanaf vandaag kunnen reizigers ook een zeecruise bij Oad boeken naar ondermeer IJsland, Spitsbergen en de Noorse fjorden”. Phoenix Reisen behoort met meer dan 200.000 gasten en meer dan 1,5 miljoen overnachtingen per jaar tot de top 10 van grootste touroperators in Duitsland. Het biedt cruises op de zeeschepen MS Amadea, MS Artania en MS Albatros en beschikt over ongeveer 50 riviercruiseschepen op waterwegen over de gehele wereld.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​