Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenCruiseterminal

AIDAmar start cruiseseizoen in Rotterdam

Cruiseschip AIDAmar van de duitstalige rederij AIDA cruises trapt het nieuwe cruiseseizoen in Rotterdam af. De AIDAmar ligt aan de kade bij de Cruiseterminal van Rotterdam vanaf 10:00 uur ‘s morgens. Vrijdagochtend rond 06:00 uur in de ochtend vertrekt ze weer (tijden onder voorbehoud!). Het glimlachende cruiseschip vertrok op 21 februari uit Palma de Mallorca om via Malaga, Tangiers (Marokko), Cadiz, Lissabon, Ferrol, Le Havre, Dover om tenslotte Rotterdam aan te doen. Op 7 maart komt het schip aan in Hamburg, vanwaar ze dit zomerseizoen 8-daagse cruises gaat maken in Noord-Europa en de Oostzee.

De AIDAmar vormt de aftrap van een gevarieerd cruiseseizoen waarin schepen in Rotterdam afmeren die de stad nog niet eerder hebben bezocht óf de stad niet vaak bezoeken. Denk daarbij aan de:

Cruiseterminal Rotterdam
Cruiseterminal Rotterdam

Daarnaast komt de Holland America Line dit jaar graag met het MS Rotterdam regelmatig bij de cruiseterminal.  Bijzonder wordt het op 13 september als het MS Ryndam voor de allerlaatste keer Rotterdam en Nederland bezoekt. Ze vertrekt voor een 48 daagse reis naar Singapore waarna het schip wordt overgedragen aan de vloot van P&O Cruises Australia per 25 november 2015.

Klik hier voor een compleet overzicht van aankomst en vertrektijden van alle cruiseschepen in Rotterdam voor 2015.

Cruises op de AIDAmar zijn verkrijgbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)