Maak kans op een puzzel van AIDA Cruises bij Cruiserecensies.nl

CRUISERECENSIES_L110PXDe komende periode gaat Cruiserecensies.nl  een puzzel van AIDA Cruises verloten aan iedereen die een recensie achterlaat op de site. Op dit moment hebben 200 Nederlandstalige cruisereizigers hun ervaringen van de cruiseschepen waar zij mee hebben gevaren gedeeld.

Cruiserecensies.nl is de plek op het internet voor het eenvoudig delen van cruise-ervaringen tussen (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast vindt je van alle maatschappijen en schepen praktische informatie, video’s en foto’s.

Ben jij (al dan niet recent) op cruise geweest en wil je jouw ervaring delen klik dan hier voor een uitleg hoe je dat kan doen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.