Cruiseaanbieders op Cruise & Zeil Event van 11-12 april 2015

cruise eventOp zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 vindt voor het eerst het Cruise & Zeil Event in Eindhoven plaats. Plaats van handeling is het Klokgebouw in Eindhoven. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle cruise-mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel je droomcruise samen, en boek eventueel direct je cruisereis. Tijdens de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar ook op kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wil maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event.

De volgende exposanten doen mee aan de beurs:

Reisbureau’s & overig

 • Arke
 • Carias
 • Cruise Travel
 • Cruisewinkel
 • Cruise & Style
 • Dock C Cruises
 • Effting Reizen
 • Kras
 • Mavi Travel
 • Reader Offers
 • Travel Counsellors
 • VCK Cruises
 • Zeetours

Cruisemaatschappijen

 • AIDA Cruises
 • Costa Cruises
 • Holland America Line
 • MSC Cruises
 • Regent Seven Seas Cruises
 • Seabourn
 • Star Clippers

Zeilaanbieders

 • Fairway Sailing
 • Mojo Yachting
 • Offshore Yacht Charter
 • Sailing Classics
 • Spartivento & Hollandsch Diep
 • SWS Sailing

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je  50% korting. Je betaalt dan €5,00 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)