Anthem of the Seas gearriveerd in dok Blohm en Voss in Hamburg

Maandag 23 maart is de Anthem of the Seas de stad Hamburg ingelopen voor een bezoek aan de werf van Blohm en Voss. Daar wordt het schip nagekeken naar aanleiding van wat er uit een aantal testen naar voren is gekomen. Waarom het schip exact de werf ingaat, is niet bekend. Waarschijnlijk duurt het bezoek 2-3 dagen. Daarna vaart ze terug naar Bremerhaven.

Op 20 april 2015 wordt de Anthem of the Seas in Southampton gedoopt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)